BANGA: TRIIIPLE z gosti, KAUŠSPIU RECORDS, DJ MRIGO +OPEN MIC

By 7 oktobra, 2022 No Comments

28 oktobra, 2022

Datum

28. 10. 2022

Ura

Pričetek ob 22. uri

Lokacija

Mladinski kulturni klub eMCe plac,
Šaleška cesta 3,
3320 Velenje

Vstopnina

5 €
BANGA KONCERT!!
Legenda velenjskega rapa TRIIIPLE bo z gosti (La Bagra, Tadi Tada, Zekerijah, Eko, Beksuz, Gimi Pro) predstavil svoj album Pripravljen na vse.
Mikrofone si bosta “sposodila” tudi SANDI MVP iz Postojne in IZIČ iz Cerknice, ki sta skupaj ustanovila založbo Kaušspiu Records.
Za gramofoni bo Mrigo, ki bo poleg hip hop vibracij med celotnim dogodkom, skrbel tudi za spremljavo na “odprtem mikrofonu”, ki bo na voljo za vse, ki bodo željni nastopa v živo!
Petek, 28.10.2022, 22h, eMCe plac, Velenje
Vstopnina 5€!

Kdo nastopa?

Triiiple

Velenje je brez dvoma prestolnica slovenskega rapa in iz Velenja prihaja tudi Tadej Zbičajnik, ki ga v javnosti poznamo pod psevdonimom Triiiple. Na glasbeno sceno že zadnjih 20 let plasira svoj posebni poetski um, katerega besede in lirike pretkano niza na izbrane beate. Njegova glasbena pot se je začela s osnovnošolskim projektom treh prijateljev, ki so si nadeli ime FIRE v katerem sta sodelovala tudi LiL-Scratch in MajorBeck, s katerima se danes sodeluje. Pri 15. letih je Triiiple naredil prvi večji preboj v slovensko javnost, ko je podpisal pogodbo z založbo Menart, kar je botrovalo prvemu studijskemu albumu in prvencu “Vsaka pade”. Leta 2013 je skupaj z MajorBeckom ustanovil neprofitno društvo in hip hop skupino 3320, kjer sodelujejo velenjski DJ-i, producenti, bitmakerji in MC-ji. Istega leta so izdali album z naslovom 3320-AllBoom. Leta, ki so sledila so bila za Triiipla bolj osebno pestra, vmes pa je nastajal album Trojni, ki je izšel leta 2018 in s katerega smo si najbolj zapomnili komade Švic party, Časovni stroj in kot se spodobi za pravega velenjcana - komad Srecno, ki ga je posnel s TadiTada. Med epidemijo je kljub zaustavitvi javnega zivljenja Triiiple na polno delal v studiu, kjer je nastajal album “Pripravljen na vse”, ki je izpovedna in retrospektivna plata, ki zaobjema množico različnih tematik, stilov in izpovedi, ki so Triiipla oblikovale v človeka, ki je danes. Njegovo unikatno osebnost so prepoznali tudi producenti slovenskih zabavnih TV serij, kjer se večinoma pojavlja kot stranski lik. V zadnjem casu smo ga lahko opazili v seriji “Lepo je biti sosed”, lani pa v VOYO seriji “Gospod Profesor”, kmalu pa bo na voljo tudi 5. Sezona serija “Ja, chef” v katerem je igral tudi Triiiple.

Kaušspiu Records

Začnimo z dejstvi. Sandi mvp in Izič imata rap v duši. Včasih tudi na dnu kozarca, ampak do tega še pridemo. Oba ustvarjata in sodelujeta že več kot 10let, zato je bilo samo vprašanje časa…ali je krivo preveč ustvarjalnosti, poravnava vesolja, preveč kozarcev ali celo koronavirus, v vsakem primeru je svet leta 2020 dobil Kaušspiu Records.
Sandi mvp in izič sta tudi uradno združila moči. Tisto poletje izdata prvi komad »Roštilj«, ki hitro postane spremljevalec vseh raznoraznih piknikov in podobnih proslav. Sama pravita: »Izič je kuhar. Sandi je natakar. Izič producira. Sandi promovira. Živel alkohol, hip hop in mesni izdelki!« Več kot očitno slogan ni bil všeč veganom. In zdravljenim alkoholikom. Do marca 2021 je bilo potrebno čakati, da smo Kaušspiu Records, torej Sandija in Iziča, videli in slišali v živo v seriji koncertov Postojna špila.
Tretji single s prihajajočega albuma nosi naslov Brao Kaušspiu. Pesem je narejena zgolj za zabavo in ni propaganda alkohola! Nastane KŠP Records himna. Sestavljena je iz »primitive« gostilniškega humorja in zgodbic naše rane mladosti.

DANES DOGAJA

Dogodki, ki so na sporedu danes.

19 aprila 2024
19:00 to 23 aprila, 2024

Evropski teden mladih: Made in Velenje – Jam sessions

Druženje / Klubski večeri

[vc_column column_padding="no-extra-padding" column_padding_position="...

Več
21:00

Spectronica w/ The Miller

Klubski večeri

[vc_column column_padding="no-extra-padding" column_padding_position="...

Več

UPCOMING EVENTI

To so naslednji dogodki, ki so na programu eMCe placa.

Ponedeljek
Torek
Sreda
Četrtek
Petek
Sobota
Nedelja
1
2
3
4
5
2
6
2
7
8
9
1
10
1
11
1
12
2
13
3
14
2
15
1
16
2
17
2
18
2
Current Date
19
2
20
2
21
1
22
1
23
1
24
25
26
1
27
1
28
29
30
1
2
3
4
5

Copyright © Zavod eMCe plac 2018 | Made by Matic Korošec