BATTALION OF SAINTS (ZDA) / THE CRYPTICS (ZDA) / IT’S NOT 4 SALE

By 5 junija, 2018 No Comments

26 julija, 2018 21:00

Datum

26. 7. 2018

Ura

Pričetek ob 21. uri

Lokacija

eMCe plac,
Šaleška cesta 3
3320 Velenje

Vstopnina

Vstop prost!

Hardcore punk rock band Battalion of Saints iz San Diega je na glasbeni sceni že od osemdesetih let. Ostajajo ena bolj vplivih hardcore skupin južne Kalifornije, iz njihovih temeljev mnogi črpajo glasbeni navdih še danes. The Cryptics je punk rock zasedba, ki ima za seboj uspešne turneje po Ameriki, Kanadi in Mehiki, novi EP pa odraža glasbeno rast skupine in je kvalitetno seme za prihodnost. IN4S bodo izbrani glasbeni material zopet postavili na oder v posodobljenem zvočnem kontekstu ter izpiljeni izvedbi, ki zveni nepričakovano vitalno in aktualno.

BATTALION OF SAINTS (ZDA) / THE CRYPTICS (ZDA) / IT'S NOT 4 SALE

BATTALION OF SAINTS (ZDA)

hardcore punk rock

Hardcore punk rock band Battalion of Saints iz San Diega je na glasbeni sceni že od osemdesetih let. Ostajajo ena bolj vplivih hardcore skupin južne Kalifornije, iz njihovih temeljev mnogi črpajo glasbeni navdih še danes.

THE CRYPTICS (ZDA)

Punk rock

The Cryptics je punk rock zasedba, ki ima za seboj uspešne turneje po Ameriki, Kanadi in Mehiki, novi EP pa odraža glasbeno rast skupine in je kvalitetno seme za prihodnost.

IT'S NOT 4 SALE

hardcore

Zasedba It's Not For Sale (IN4S) je nastala konec 80-ih let, na vrhuncu razmaha Slovenske glasbene hard core scene. V sedmih letih delovanja, menjave članov ter glasbenih transformacij, so IN4S v zasedbi, omenjeni zgoraj, zagotovo tvorili najbolj stabilno in udarno glasbeno ekipo, ki je uradno izdala le album Time Comes ter 7'' EP pri dunajski založbi Sacro Egoismo. Večina glasbenega materiala je ostala zabeleženega le na demo kasetah in koncertnih posnetkih neprimerne kvalitete za objavo.
IN4S so se nedavno ponovno združili za enkraten priložnostni nastop, ki je nepričakovano presegel tako pričakovanja publike kakor članov samih. Člani zasedbe, vsi glasbeno aktivni že več kot 25 let, so izbrani glasbeni material postavili na oder v posodobljenem zvočnem kontekstu ter izpiljeni izvedbi, ki zveni nepričakovano vitalno in aktualno.
Omenjeni nastop je zasedbo IN4S ponovno spravil v pogon z repertoarjem izbranih in posodobljenih skladb iz njihovega obsežnega repertoarja, ki bi si jih v posodobljeni produkciji želeli zabeležiti tudi na vinilnem nosilcu zvoka.
PRIMOŽ OBERŽAN, SINIŠA HRANJEC, DEJAN POŽEGAR in MARKO RADOSAVLJEVIĆ

DANES DOGAJA

Dogodki, ki so na sporedu danes.

8 decembra 2021

No Events were found.

UPCOMING EVENTI

To so naslednji dogodki, ki so na programu eMCe placa.

Ponedeljek
Torek
Sreda
Četrtek
Petek
Sobota
Nedelja
29
30
1
2
3
4
1
5
6
7
1
Current Date
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2

Copyright © Zavod eMCe plac 2018 | Made by Matic Korošec