Koncert: Sadye, Matter, Zevin

By 4 January, 2023 No Comments

20 January, 2023 21:00

Datum

20. 1. 2023

Ura

Pričetek ob 21. uri

Lokacija

Mladinski kulturni klub eMCe plac,
Šaleška cesta 3,
3320 Velenje

Vstopnina

5 € za člane ŠŠK in 8 € za ostale
Threesome: Sadye, Matter, Zevin
Sadye gang je svež slovenski hip-hop duo, ki svojo inspiracijo črpa iz žensk in odnosov, ki jih z njimi ustvarjata. Stremita za idejo, da je umetnost svojevrstna stvar, pri kateri ne bi smelo biti mej. Zato je tu Sadye, da s humorjem premika meje sprejemljivosti. K nam na oder se vrača vsem poznani in težko pričakovani hip-hop trio, Kamniška zasedba Matter, nastopila pa bo tudi 18 letna ustvarjalka Zevin, katere gonilna sila je misija izboljšati glasbeno industrijo na Balkanu in ustvariti bolj edinstveno sceno.
Za vas pa še vabilo nastopajočih:
“Januar. 20. Januar. Predstavli si kak je faking MRZL dvajstga januarja. Ti pa si v eni najbol topli postlici. Mtka ti je lih prinesla kakav in ti rutinirano povedla, da bi se lahko odselil, u little shit. Skratka wack shit… Zdej pa si predstavlji, da se s tabo v postelji cuddla Zevin.. …oziroma še boljše, Zevin in Sadye Gang.
Zraven ti po omari brska Matter, ki išče srajce od tvojga fotra. Zivljenje ma spet smysel. NO tko bo tuki.
Pridte v VELENJE. v eMCe PLAC. Boi.
Poleg tega pa realno še noben od vas ni mel threesoma v lajfu. Tak da, če hočte met vsaj closest thing pol pridte.”

Kdo nastopa?

Matter

Rap, Trap

Matter je kamniški trojec z edinstveno sodobnim (anti)raperskim slogom in je postapokaliptični boyband. Na meji med (samo)ironijo, abstraktnimi besednimi igrami, nesmiselnimi domislicami in konkretnim družbenim angažmajem. Matter se je usmeril v stil sodobne produkcije rapa, ki jo precej površno, a vendar najbolj nazorno opiše izraz trap. Vendar pa se razlikuje od številnih klišejskih značilnosti tega žanra in ustvarja zelo izčiščene, minimalistične, a resnično mastne beate, ki se več kot očitno ne obremenjujejo z žanrskimi okvirji.

Zevin

Hyperpop

Zevin je hipertalentirana mladenka, ki svoje nekonvencionalne hitiče nadgrajuje z nadpovprečno izvirnimi besedili.
Kot samorastniška vizionarka sodobnega popa je pozornost balkanske scene ujela z edinstvenimi videospoti za pesmi, kot sta “Kroz okean” (izšel je, ko je bila stara samo 16 let) in “Njam njam”, ki jih je režirala sama. Je ena redkih regionalnih predstavnic hyperpop estetik, pri čemer ji pomaga producent Dvided21. V njenih komadih se igrata z različnimi stili in eksperimentirata z nevsakdanjimi zvočnimi kombinacijami. Njeno poslanstvo je izboljšati balkansko glasbeno sceno in jo narediti bolj edinstveno

Sadye

Hip-hop

Sadye gang je svež slovenski hip-hop duo, ki je pred nekaj meseci izdal svoj zloglasni prvenec VSE P* STE FU*, ki sta ga kmalu za tem nasledila še singla AMBER HEARRRD in DANS MI GA BOŠ FAF* pred kratkim pa je izšel še collab komad z acsvg ONLYFRIENDS.
Fanta svojo inspiracijo črpata iz žensk in odnosov, ki jih z njimi ustvarjata. Če vprašate Sadye gang: “Brez žensk ni življenja.”
Njuna vulgarna besedila dvigajo veliko prahu, ki ga s humorjem in dobro voljo pometeta pod posteljo, na kateri potem repata. Trenutno delata na prvem albumu in tokrat bosta prvič javno odrepala še par neizdanih komadov. Pustite svojo normalnost doma in pridite bit čudni z njima.``

EVENTS TODAY

Dogodki, ki so na sporedu danes.

23 May 2024

No Events were found.

UPCOMING EVENTS

To so naslednji dogodki, ki so na programu eMCe placa.

Ponedeljek
Torek
Sreda
Četrtek
Petek
Sobota
Nedelja
29
30
1
2
3
4
1
5
6
7
8
9
1
10
1
11
1
12
1
13
14
15
16
17
1
18
1
19
20
1
21
22
Current Date
23
24
3
25
3
26
2
27
28
29
30
31
1
1
2

Copyright © Zavod eMCe plac 2018 | Made by Matic Korošec