Prostori kluba

Terasa

 

Sončna terasa pred Klubom eMCe plac predstavlja prostor za druženje, sproščeno posedanje ali pa filozofske debate s prijatelji, za igranje raznih družabnih iger, na njej se izvajajo tudi klubski večeri.

Je priljubljeno koncertno prizorišče, v toplih poletnih večerih obiskovalci ob glasbi uživajo na travniku pod zvezdami.

Vedno nasmejana »šank ekipa« streže najboljšo kavo, pivo in ostale (brez)alkoholne pijače, na voljo so aktualni časopisi, terasa pa se lahko spremeni v pisarno, saj je na voljo wi-fi.

Dvorana

 

Klub ima vso računalniško opremo za izvedbo okroglih miz, predavanj, filmskih projekcij, jam sessionov in drugih odrskih in dvoranskih prireditev. Prostori pa so primerni tudi za izvajanje drugih družabnih in sprostitvenih dejavnosti.

Večnamenska dvorana z odrom je opremljena z avdio in lučno tehniko, ki omogoča kvalitetno izvedbo koncertov, gledaliških in plesnih predstav ter podobnih prireditev.

GALERIJA

 

Galerija eMCe plac predstavlja prav posebno razstavišče v Šaleški dolini, saj je del kluba, ki je odprt vse dni v tednu. Mladim umetnikom ponuja možnost (prve) samostojne ali skupinske razstave, možnost da svoje delo predstavijo občinstvu, ki ga umetnost zanima, ter morda tudi takim, ki sicer v galerije ne zahajajo. Razstave, ki se navadno menjujejo vsak mesec, si tako ogledajo tudi obiskovalci, ki v klub zaidejo na kakšen drug dogodek ali pa zgolj na pijačo.

V galeriji se tekom leta zvrstijo tako slikarske, fotografske, kiparske kot tudi druge razstave in inštalacije različnih tehnik in oblik.

Umetniki, ki bi želeli razstavljati v našem razstavišču pošljite opis razstave in portfolio.

Vodja galerije: Nika Horvat
[email protected]

Več o klubu in dejavnostih, ki jih izvajamo

Kavarna

Koncerti

Art

Klubski večeri

Program in dogodki

Osebna izkaznica

Oprema kluba

eMCe plac ozavešča